Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: «Ο Έλληνας αστυνομικός δε γλύτωσε από τον έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό»

Κρήτη
Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: «Ο Έλληνας αστυνομικός δε γλύτωσε από τον έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κληθεί να πληρώσει ιατρικές εξετάσεις από το υστέρημα του»

Επιστολή έστειλε προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με θέμα τον «έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό του ‘Ελληνα Αστυνομικού , ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει ιατρικές εξετάσεις από το υστέρημα του».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Παρά τις δεκάδες επιστολές πρωτοβαθμίων σωματείων αλλά και της Ομοσπονδίας μας προς την πολιτική ηγεσία, δυστυχώς ο Έλληνας Αστυνομικός δεν γλίτωσε από τον έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό αφού και επίσημα πλέον θα υποστεί μία ακόμα έμμεση μείωση του οικογενειακού του εισοδήματος αφού θα κληθεί να πληρώσει ιατρικές εξετάσεις από το υστέρημα του. Από την προηγούμενη επιστολή μας τονίσαμε την ανάγκη να πειστεί το ανεμβολίαστο προσωπικό με επιστημονικά επιχειρήματα και δεδομένα αλλά έως σήμερα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο επίσημα και συγκροτημένα από την πολιτεία και άπαντες είναι έρμαια τηλεοπτικών εκπομπών και διαδικτυακών αναρτήσεων οι οποίες μόνο σύγχυση και αμφιβολίες προκαλούν, με τον ‘’ εφιάλτη’’ του κοινωνικού διχασμού να χτυπάει όλο και περισσότερο την πόρτα της κοινωνίας μας αλλά και του Σώματός μας.

Προτείνουμε να πραγματοποιηθεί άμεση έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟ.ΑΣ.Υ. και αν χρειαστεί του Γενικού Συμβουλίου των Πρωτοβαθμίων προκειμένου να ληφθούν άμεσες αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Άμεση προσφυγή στο Σ.Τ.Ε. σχετικά με την συνταγματικότητα της Κ.Υ.Α. αυτής καθώς όλες οι ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν από δημόσια νοσοκομεία ή ιδιωτικά εργαστήρια ΠΡΕΠΕΙ να καλύπτονται από τα ασφαλιστικά μας ταμεία στα οποία όλοι συμμετέχουμε υποχρεωτικά με υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο.

Με εκτίμηση.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Yπαλλήλων N.

Ηρακλείου.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News