Σητεία: Για τις 30 Σεπτεμβρίου διακόπηκε η δίκη για το θάνατο του 44χρονου λογιστή

Κρήτη
Σητεία: Για τις 30 Σεπτεμβρίου διακόπηκε η δίκη για το θάνατο του 44χρονου λογιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τηλέμαχου Κακουλίδη: Για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου

Διακόπηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου του 44χρονου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη, που είχε εντοπιστεί νεκρός το Νοέμβριο του 2019, σε περιοχή της Σητείας.

Η δίκη που θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου, διεκόπη λόγω αδιαθεσίας της εισαγγελέως έδρας.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το neakriti.gr, η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα με την πρόταση της εισαγγελέως έδρας και πιθανώς με την έκδοση της απόφασης.

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 37χρονος άνδρας κι ο 57χρονος πατέρας του, οποίοι κατηγορούνται για «θανατηφόρα έκθεση».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άτυχος λογιστής δηλητηριάστηκε από ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, παρά το ότι ο 44χρονος άνδρας βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση κι ενώ ήταν στο σπίτι του 37χρονου και του 57χρονου, εκείνοι δεν έκαναν τίποτα για να τον σώσουν, παρά τον εγκατέλειψαν αβοήθητο σε ερημικό σημείο περίπου 100 μέτρα μακριά κι ενώ ο 44χρονος ήταν εν ζωή, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να ξεψυχήσει.

Αίτημα μεταβολής κατηγορίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του 44χρονου λογιστή, κ. Γιώργος Κοκοσάλης υπέβαλε στο δικαστήριο αίτηση μεταβολής της κατηγορίας που βαραίνει τους δύο άνδρες από θανατηφόρα έκθεση σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, κατά παράλειψη.

Εάν η Έδρα προβεί τελικά σε μεταβολή της κατηγορίας και οι δύο κατηγορούμενοι κριθούν ένοχοι, θα έρθουν αντιμέτωποι με σαφώς μεγαλύτερες ποινές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News