Κρήτη

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν, φέτος, οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη - Έπειτα από εισήγηση του Β. Μεϊμαράκη, φέτος, τα «Study Days» θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, στην Κρήτη

Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Κρήτη, θα πραγματοποιηθούν, φέτος, τα «Study Days» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι τιμητικό, φέτος, να επιλέγεται η Ελλάδα για ένα τέτοιο σημαντικό πολιτικό γεγονός».

Τα «Study Days» θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, στην Κρήτη, με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Η απόφαση ελήφθη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ, «έπειτα από εισήγηση και συνεννόηση του αντιπροέδρου της, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον πρόεδρό της (της ΚΟ), Μάνφρεντ Βέμπερ, το προεδρείο και τους επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος», ενώ από τα θέματα, που έχουν ήδη οριστεί στην ατζέντα, ξεχωρίζει η συζήτηση για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η οποία «αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τον ρόλο της και την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια