Ο καιρός στην Κρήτη: Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα δυτικά

Κρήτη
Ο καιρός στην Κρήτη: Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα δυτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου - Τοπικές βροχές προβλέπονται μόνο στα δυτικά τμήματα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, κυρίως στην Κρήτη, καθώς και σε όλη τη χώρα. 

Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά. Πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε περιοχές της Εύβοιας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 31, στην Ήπειρο από 12 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 28, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Ο καιρός στην Κρήτη

Πιό αναλυτικά στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News