ΔΕΗ: Προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας στην Κρήτη

Κρήτη
ΔΕΗ: Προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιες περιοχές της Κρήτης «ανοίγουν» οι μόνιμες θέσεις εργασίας που προκήρυξε η ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης ενέκρινε την προκύρηξη συνολικά 169 νέων θέσεων εργασίας, εκ των οποίων οι επτά θέσεις αφορούν στην Κρήτη.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρόκειται να προχωρήσει η ΔΕΗ, με προκήρυξη που έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Οι θέσεις στην Κρήτη

Αναφορικά με την Κρήτη, οι προλήψεις αφορούν:

Χανιά

*6 θέσεις στους μηχανοτεχνικούς Δ.Ε στον Α.Η Σ. Χανίων 

*1 θέση ηλεκτροτεχνικών Δ.Ε στον Α.Η. Σ Χανίων

*1 θέση ηλεκτροτεχνικού Π.Ε στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου.

Οι προσλήψεις αφορούν μεταξύ άλλων ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, λογιστές, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Οι προσλήψεις, όπως επισημαίνεται, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο πίνακας με τις θέσεις, η κατανομή τους ανά την Ελλάδα, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα αναλυτικά εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News