Κρήτη

Τρία βραβεία για σχολεία της Κρήτης από το Science on Stage Greece

Δύο πρώτα κι ένα τέταρτο βραβείο, καθώς και δύο επαίνους απέσπασαν πέντε σχολεία της Κρήτης στον 11ο Πανελλήνιο Αγώνα Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Πέντε σχολεία της Κρήτης απέσπασαν βραβεία και επαίνους στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Αγώνα Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών.
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συνάδελφους Φυσικούς και μέλη του Συλλόγου Φυσικών Κρήτης, Χατζησάββα Γεώργιο, Γιαννακουδάκη Καλλιόπη, Κουράκη Νεκτάριο, Καζγκούτη Γεώργιο και Τσουτσουδάκη Αστρινό, για την βράβευσή τους από το Science on Stage Greece στα πλαίσια των 11ων Πανελληνίων Αγώνων Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών,» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης.
Ο κ. Γιώργος Χατζησάββας από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και η κ. Γιαννακουδάκη Καλλιόπη από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου απέσπασαν το 1ο βραβείο για την εργασία τους με θέμα «αψηφώντας την βαρύτητα». Ο κ. Νεκτάριος Κουράκης από το Γενικό Λύκειο Βάμου απέσπασε το 4ο βραβείο για την εργασία του «Solar tracker & sun path finder».
Επαίνους επίσης έλαβαν ο κ. Γιώργος Καζγκούτης , μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας από το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και ο κ. Αστρινός Τσουτσουδάκης από το 1ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου για την «|κατασκευή αναπτύγματος για την μελέτη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων».
Έπαινό έλαβε και ο κ. Νεκτάριος Κουράκης για την δημιουργία «ρομπότ αυτοκινήτου ως εργαστηριακού εργαλείου» και ο κ. Αστρινός Τσουτσουδάκης για την εργασία στην οποία συμμετείχε με θέμα «σύστημα μέτρησης πυκνοτήτων υγρών με χρήση αισθητήρα υπερήχων και δύναμης» .
«Για ακόμα μια χρονιά η Κρήτη δίνει το παρόν με διακρίσεις και συνάδελφοι μας θα συμμετάσχουν στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην εκδήλωση του προγράμματος Science on stage στην Πράγα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια