«Χαμόγελο του Παιδιού»: Επιστροφή στα θρανία με Χαμόγελο! - Σχολικά bazaars, πάντα με ασφάλεια

Κρήτη
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Επιστροφή στα θρανία με Χαμόγελο! - Σχολικά bazaars, πάντα με ασφάλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιάμε ολοκαίνουργια προϊόντα. Στα σχολικά bazaars που διοργανώνει, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.  

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας: hamogelo.gr / ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 2810 245162 ή 11040 (αστική χρέωση).

Αναλυτικά τα bazaar του Οργανισμού και οι χώροι διεξαγωγής τους σε Ηράκλειο & Λασίθι για την τρέχουσα περίοδο Σεπτέμβριος 2021.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News