Ηράκλειο: Την Τετάρτη απολογούνται οι τρεις νεαροί για το μισό κιλό κοκαΐνης

Κρήτη
Ηράκλειο: Την Τετάρτη απολογούνται οι τρεις νεαροί για το μισό κιλό κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας εκ των κατηγορουμένων αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να απολογηθούν τελικά οι 3 νεαροί (δύο άνδρες και μια γυναίκα) που συνελήφθησαν προ ημερών, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των κατηγορουμένων αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες έλαβαν νέα προθεσμία και θα παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη των τριών νεαρών έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου να εντοπίζουν ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερη του μισού κιλού.

Ειδικότερα, η Αστυνομία εντόπισε σε ΙΧ αυτοκίνητο δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους 553 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκε το ποσό των 340 ευρώ που φέρεται να προήλθε «από παράνομες δραστηριότητες», δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά και 5,2 γραμμάρια κάνναβης.

Τα ευρήματα αυτά κατασχέθηκαν και οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.

Εκεί, εντοπίστηκαν άλλα 19 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 30 γραμμάρια χασίς. Σημειώνεται ότι και τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν.

Τέλος, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένα τέταρτο άτομο, το οποίο αναζητείτο τις προηγούμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News