Κρήτη

«Σωρηδόν» τα πρόστιμα το τελευταίο 24ώρο στην Κρήτη

Ακόμη ένα 24ώρο σαρωτικών ελέγχων στο νησί

Σε σύνολο 1440 ελέγχων και στους 4 νομούς της Κρήτης, το τελευταίο 24ώρο, στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας, διαπιστώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, παραβάσεις που αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και σε άσκοπες μετακινήσεις, κυρίως στο Ηράκλειο που είναι σε καθεστώς mini lockdown.

Παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Συγκεκριμένα στα Χανιά, 2 επιβάτες λεωφορείου και ένας οδηγός ταξί θα κληθούν να πληρώσουν 150 ευρώ έκαστος καθώς δεν φορούσαν τη μάσκα τους, ενώ 4 πελάτες σε μίνι μάρκετ θα πληρώσουν από 300 ευρώ ο καθένας, για την ίδια παράβαση.

Στο Ηράκλειο αντίστοιχα επιβλήθηκαν  3 πρόστιμα σε επιβάτες Ι.Χ  και πελάτες σούπερ μάρκετ. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο σε εργαζόμενο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Λασίθι, 4 πρόστιμα των 300 ευρώ σε πελάτες σούπερ μάρκετ, δύο σε οδηγούς Ι.Χ  και 1 πρόστιμο των 150 ευρώ σε επιβάτη λεωφορείου. Επίσης πρόστιμο 300 ευρώ σε υπάλληλο καταστήματος

Στο Ρέθυμνο 3 πρόστιμα σε υπαλλήλους υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικών επιχειρήσεων.

Πρόστιμα για άσκοπή μετακίνηση

Επίσης πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε 7 άτομα που διαπιστώθηκε ότι μετακινούνταν, παρά την απαγόρευση της κυκλοφοριας που έχει επιβληθεί λόγω covid, μετά τη 1 τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια