Kορωνοϊος: Κρητικός ιερέας στη ΜΕΘ covid - 38 ασθενείς στις εντατικές του νησιού

Κρήτη
Kορωνοϊος: Κρητικός ιερέας στη ΜΕΘ covid - 38 ασθενείς στις εντατικές του νησιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Φούλαρε" η εντατική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Προβληματισμό προκαλεί ο αριθμός των ασθενών με covid στην Κρήτη που μάχονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας καθώς ανέρχονται ήδη στους 38 από τους οι 31 διασωληνωμένοι. Μετά την ανησυχία που προκάλεσε η είδηση για την 36χρονη έγκυο με βαριά αναπνευστική ανεπάρεκια στη ΜΕΘ covid του Βενιζελείου, υπήρξε νέος προβληματισμός για 55χρονο Λασιθιώτη ιερέα που μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ.

Διασωληνώθηκε ιερέας 

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Μανώλης Ανδρεαδάκης «ο 55χρονος ασθενής που είναι ιερέας και ανεμβολίαστος νοσηλευόταν στην κλινική covid ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Επειδή η ΜΕΘ covid ήταν γεμάτη χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ. Στη ΜΕΘ covid νοσηλεύονται δύο άτομα 71 και 78 ετών, όλοι ανεμβολίαστοι».

38 στις ΜΕΘ covid

Αναλυτικά σε ότι αφορά την εικόνα στα  νοσομεία την Τετάρτη 209 συνολικά ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης με κορωνοϊό (την Τρίτη νοσηλεύονταν 210). 38 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ covid από τους οποίους 31 διασωληνωμένοι (35 νοσηλεύονταν την Τρίτη) και 171 στις κλινικές στις κλινικές covid. 

ΠΑΓΝΗ: Συνολικά 50 ασθενείς (35 σε κλινικές covid και 15 στις ΜΕΘ covid, όλοι διασωληνωμένοι)

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Συνολικά 56 ασθενείς (45 σε κλινικές covid και 11 ασθενείς στις εντατικές covid, 5 διασωληνωμένοι)

Νοσοκομείο Χανίων: Συνολικά 61 ασθενείς (54 ασθενείς σε κλινικές covid και 7 στην εντατική covid, 6 διασωληνωμένοι)

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Συνολικά 20 ασθενείς σε κλινικές covid (17 ασθενείς σε κλινικές covid και 3 ασθενείς στην εντατική covid, όλοι διασωληνωμένοι)

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Συνολικά 14 ασθενείς (12 σε κλινική covid και 2 στην εντατική covid, όλοι διασωληνωμένοι)

Νοσοκομείο Ιεράπετρας: 2 ασθενείς σε κλινική covid

Στα νοσοκομείο Σητείας 2 στην κλινική covid

Στο νοσοκομείο Νεάπολης 4 κλινική covid.

φωτογραφία pexels

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News