Μία νέα… καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

Κρήτη
Μία νέα… καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H επιστροφή στα θρανία, σημαίνει δώρα μέσα από αγορές σε σχολικά είδη στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς!

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50€ με αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας, προετοιμάζονται για το μαθητικό ταξίδι της νέας τους τάξης. Οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30€ και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους* και με αγορές 299€ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για την επόμενη αγορά τους**.

Μία καλύτερη σχολική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.grκαι το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, για  να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις μοναδικές μαθητικές προσφορές της Κωτσόβολος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school

* Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που πουλούν σχολικά είδη, με εξαίρεση τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

**Η δωροεπιταγή επόμενης αγοράς αξίας €50 μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές άνω των €200 μέχρι 31/10/21.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/  

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης..

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος,ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News