ΠΕΔ Κρήτης για δασικούς χάρτες - Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής

Κρήτη
ΠΕΔ Κρήτης για δασικούς χάρτες - Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΕΔ δεσμεύτηκε ότι θα διασφαλιστούν οι δημοτικές και ιδιωτικές περιουσίες

Στο Ηράκλειο συναντήθηκαν αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κρήτης στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Γιάννης Κουράκης και τα μέλη του Δ.Σ. Μενέλαος Μποκέας και Ευριπίδης Κουκιαδάκης, με αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής για τους δασικούς χάρτες, όπου συμμετείχαν ο συντονιστής της Πατεράκης Μανώλης και τα μέλη αυτής Βενιεράκης Γ,  Γαβαλάς Γ, Θεοδωράκης Γ, Βενιεράκης Γ, Ζαχαριάδης Ν, Καλλέργης Σ. και Μανουράς Β.

Η αντιπροσωπεία της  συντονιστικής επιτροπής εξέφρασε την ανησυχία της  για τις εξελίξεις αναφορικά με τη μη επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη, επεδίωξε στενότερη συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης και ζήτησε να ενημερωθεί  για τις πρωτοβουλίες που έλαβε ή πρόκειται να λάβει για τον κοινό σκοπό ήτοι  την προστασία των δασών  και  της  ακίνητης περιουσίας των δήμων και των πολιτών

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΔ διαβεβαίωσε τα μέλη της συντονιστικής ότι:

-Η ΠΕΔ Κρήτης και οι Δήμαρχοι του νησιού, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών.

- Σε ημερίδα της ΠΕΔ η οποία πραγματοποιήθηκε για το θέμα αυτό, αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις της διοίκησης της για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο νόμο,   αποφασίσθηκε να ενταθούν οι προσπάθειες όλων των φορέων της Κρήτης και των βουλευτών, στα πλαίσια  των οποίων πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση της ΠΕΔ με τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής.

Η  ΠΕΔ δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει όσες πρωτοβουλίες απαιτούνται για τον καλύτερο συντονισμό των φορέων της Κρήτης, ώστε να διασφαλισθούν οι δημοτικές και ιδιωτικές περιουσίες.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News