Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος καθ'ομολογίαν δράστης

Κρήτη
Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος καθ'ομολογίαν δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσωρινά κρατούμενος o 30χρονος ομοεθνής του

Προφυλακιστέος, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος Ρουμάνος καθ'ομολογίαν δράστης του Νίκου Μπιτσακάκη.

Ο 30χρονος Ρουμάνος ομοεθνής του, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος.

Νωρίτερα σήμερα, οι συγγενείς που συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου φώναξαν «φoνιά», την ώρα ο Ρουμάνος και ο ομοεθνής του βρίσκονταν στο εσωτερικό των δικαστηρίων και απολογούνταν.

Ο Ρουμάνος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Νίκου Μπιτσακάκη στο Πετροκεφάλι και ο 30χρονος συμπατριώτης του- τον οποίο ο δράστης κατονόμασε ως το άτομο που του διέθεσε το φονικό όπλο, με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο- είχαν πάρει προθεσμία για σήμερα για να απολογηθούν.

Οι συγγενείς του άτυχου 39χρονου βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από τα Δικαστήρια όταν στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 27χρονος Ρουμάνος. Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα Δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ ομολογίαν δράστη φωνάζοντας «φονιά». Μάλιστα αρκετοί συγγενείς, μεταξύ των οποίων η μητέρα του 39χρονου, κατέρρευσαν.

Δείτε τι δήλωσαν χθες οι συγγενείς του 39χρονου στην ΚΡΗΤΗ TV:

https://www.youtube.com/watch?v=avan2eEpP1c?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News