ΠΑΓΝΗ: Εμφανίστηκαν ξανά τα… λουκέτα στις πόρτες

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Εμφανίστηκαν ξανά τα… λουκέτα στις πόρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστοιχη κίνηση είχε επιφέρει αντιδράσεις τον Μάρτιο

Την επανεμφάνιση τους έκαναν τα λουκέτα στις εισόδους και εξόδους του νοσοκομείου, ενώ ανοιχτή είναι μόνο η κεντρική είσοδος.

Σε αντίστοιχη κίνηση που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2021, το ΠΑΜΕ ανέφερε ανακοίνωση του πως «η Διοίκηση έκλεισε τις πόρτες που προορίζονται για έξοδοι ασφαλείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή άλλων έκτακτων καταστάσεων, κίνηση επικίνδυνη για εργαζόμενους και ασθενείς στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του νησιού», για να… «μην μπαίνει μέσα ο ιός».

Υπενθυμίζεται πως τηρούνται αυστηρά μέτρα για την είσοδο στο ΠΑΓΝΗ και τα νοσοκομεία της Κρήτης γενικότερα, με φόντο βέβαια και την ασφυκτική πίεση που δέχονται τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τις νοσηλείες κορωνοϊού.

Παράλληλα, σε μια αναρτημένη ανακοίνωση αναφέρεται:

«Οι ασθενείς θα εξυπηρετούνται (απαντήσεις ραντεβού κτλ) από Δευτέρα ως Πέμπτη 10:00 – 13:00, 16:00 – 18:00 λόγω έλλειψη γραμματείας κάθε Παρασκευή.

Από την Πέμπτη 19 Αυγούστου, ο  χώρος μετεγχειρητικής παρακολούθησης ασθενών του ΠΑΓΝΗ έχει μετατραπεί σε ΜΕΘ, ένα μέτρο που σύμφωνα τα όσα στο neakriti.gr ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, «είναι προληπτικής φύσης καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα άδειο κρεβάτι στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και εφόσον χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News