1ος Αποσελέμιος δρόμος: Ορεινοί αγώνες και πεζοπορία στο φαράγγι του Αποσελέμη

Κρήτη
1ος Αποσελέμιος δρόμος: Ορεινοί αγώνες και πεζοπορία στο φαράγγι του Αποσελέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλική διαδρομή 6 χιλιομέτρων, μέσω δασωμένου, ορεινού και καλά σηματοδοτημένου μονοπατιού

O πολιτιστικός σύλλογος του Καλού Χωριού Πεδιάδος σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Χ.(Kοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου)  και την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν τον "1ο Αποσελέμιο δρόμο"  - Αγώνες ορεινού τρεξίματος και πεζοπορία στο φαράγγι του Αποσελέμη - την Κυριακή 29 Αυγούστου.

Η διοργάνωση προβλέπεται να έχει μεγάλη συμμετοχή από αθλητές και πεζοπόρους.

Το φαράγγι του Αποσελέμη είναι ένα καταφύγιο άγριας ζωής, πλουσίου φυσικού κάλους και δέχεται κατά τη θερινή και χειμερινή περίοδο εκατοντάδες περιπατητές και φυσιολάτρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μεγαλύτερο φαράγγι στα βόρεια του νομού Ηρακλείου, ένα πραγματικό φυσικό στολίδι του Δήμου μας.

Ο αγώνας και η πεζοπορία που πρόκειται να διεξαχθούν απευθύνονται σε όλους τους φίλους του αθλητισμού και της φύσης και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Σημείο εκκίνησης και λήξης των αγώνων θα αποτελέσει η είσοδος στο φαράγγι του Αποσελέμη στο Καλό Χωριό Πεδιάδος μέσα από μια κυκλική διαδρομή των 6 χιλιομέτρων, μέσω δασωμένου, ορεινού και καλά σηματοδοτημένου μονοπατιού .

Η Διοργάνωση κατά την έναρξη και τη λήξη των αγώνων θα πλαισιωθεί με μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα. Επίσης μετά την απονομή των αθλητών θα προσφερθεί μπουφές.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News