Κορωνοϊός - Κρήτη: Ξανά πρόστιμο στη καντίνα λόγω μουσικής - Οι παραβάσεις «έφεραν» συλλήψεις αναστολές και τσουχτερά πρόστιμα

Κρήτη
Κορωνοϊός - Κρήτη: Ξανά πρόστιμο στη καντίνα λόγω μουσικής - Οι παραβάσεις «έφεραν» συλλήψεις αναστολές και τσουχτερά πρόστιμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμα βεβαιώθηκαν και στους 4 νομούς

Συνεχείς για ένα ακόμη 24ώρο, ήταν οι έλεγχοι της αστυνομίας στην Κρήτη στα πλαίσια εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπισης της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στα Χανιά, οι αστυνομικοί, σε εκ νέου έλεγχο σε καντίνα όπου προ ημερών είχε βεβαιωθεί παράβαση λόγω λειτουργίας της επιχείρησης με μουσική, επέβαλλαν και πάλι πρόστιμο, αυτή την φορά 10.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο και 15θήμερη αναστολή λειτουργίας της καντίνας.

Στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στις Αρχάνες, σε καφετέρια διαπιστώθηκε παραβίαση ωραρίου με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 2.00 ευρώ, 7ήμερη αναστολή λειτουργίας και σύλληψη του ιδιοκτήτη.

Ενώ ίδια παράβαση (αναφορικά με το ωράριο), διαπιστώθηκε σε καφέ μπαρ στη Χερσόνησο με πρόστιμο 2.000 ευρώ, 7ήμερη αναστολή λειτουργίας και σύλληψη.

Στο νομό Λασιθίου και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, οι όρθιοι πελάτες σε καφέ μπαρ, «στοίχισαν» ακριβά στον ιδιοκτήτη που συνελήφθη ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας  της επιχείρησης.

Αναφορικά με τη χρήση της μάσκας, σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 5 εργαζόμενους(4 στον Άγ. Νικόλαο και 1 στο Ρέθυμνο),  σε καταστήματα εστίασης, λόγω μη χρήσης μάσκας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News