Κρήτη και Ρόδος: Τα ελληνικά νησιά που πρωταγωνιστούν στις 4,2 εκατομμύρια κρατήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές

Κρήτη
Κρήτη και Ρόδος: Τα ελληνικά νησιά που πρωταγωνιστούν στις 4,2 εκατομμύρια κρατήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές κρατήσεις στην Κρήτη - Τι δείχνουν τα στοιχεία

Κρήτη και Ρόδος είναι τα ελληνικά νησιά που πρωταγωνιστούν στις 4,2 εκατομμύρια κρατήσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές που καταγράφει μέχρι τώρα ο όμιλος της TUI. Πρόκειται για 1,5 εκατομμύρια κρατήσεις περισσότερες από τα στοιχεία του Μαΐου.

H μέση τιμή, εξάλλου, είναι αυξημένη κατά 9% έναντι του 2019, λόγω του υψηλού ποσοστού πακέτων διακοπών στις τρέχουσες κρατήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε στις 12 Αυγούστου η TUI, Βαλεαρίδες Νήσοι, με πρώτη τη Μαγιόρκα, Κρήτη και Ρόδος είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους πελάτες της. Επίσης, ο εσωτερικός τουρισμός στη Γερμανία, οι κρουαζιέρες από την εταιρεία του ομίλου TUI Cruises και τα ξενοδοχειακά brand RIU, TUI Blue και Robinson παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση.

Αυξάνονται οι online κρατήσεις

Όπως και πριν, η τάση για online κρατήσεις αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της TUI, περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της έκλεισαν τις διακοπές τους online (52%). Επιπλέον, η αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες λαμβάνει χώρα όλο και περισσότερο ψηφιακά, με σχεδόν το 70% όλων των πακέτων περιηγήσεων της TUI να κλείνεται με τη χρήση της εφαρμογής της TUI (+21 ποσοστιαίες μονάδες).

Με πληροφορίες από tornosnews

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News