Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη ο «γιατρός - μαϊμού» στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη ο «γιατρός - μαϊμού» στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο το κόλπο που έστησε εξαπατώντας ανυποψίαστους τουρίστες δύο μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

Ένα απίστευτο κόλπο για βγάλει γρήγορα και εύκολα χρήματα, σκαρφίστηκε το τελευταίο διάστημα ένας Ρεθυμνιώτης 31 ετών, ο οποίος υποδύθηκε τον γιατρό και με αυτή του την ιδιότητα πήγε σε ξενοδοχεία της πόλης προκειμένου να υποβάλει ανυποψίαστους τουρίστες στην διαδικασία των rapid test.

Οι τουρίστες θεωρώντας ότι πρόκειται για πραγματικό συνεργάτη των ξενοδοχείων στα οποία διέμεναν, δέχτηκαν να γίνει η συγκεκριμένη ιατρική πράξη, με σκοπό να είναι σίγουροι για την υγειονομική τους ασφάλεια, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Ρέθυμνο.

Έτσι, ο γιατρός «μαιμού», που ουδεμία σχέση έχει με την ιατρική επιστήμη, αλλά ούτε και με την ιατρική εταιρία που έλεγε ότι συνεργαζόταν, κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες στις αρχές του Αυγούστου και πήγε σε δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Ρεθύμνου, διενεργώντας rapid test σε τουρίστες, οι οποίοι μάλιστα τους έδωσαν 20 ευρώ έκαστος. 

Ωστόσο, η δράση του δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν ο ίδιος -λένε οι πληροφορίες του neakriti.gr- φέρεται να πήγε σε πιστοποιημένο ιατρικό εργαστήριο της πόλης με το οποίο συνεργάζονται οι εν λόγω ξενοδοχειακές μονάδες, ζητώντας να του δοθούν τα αποτελέσματα των rapid test συγκεκριμένων πελατών των δύο ξενοδοχείων. 

Αυτή η «απαίτηση» του νεαρού -κατά τα άλλα επιστήμονα- έβαλε πολύ γρήγορα σε υποψίες το προσωπικό του συγκεκριμένου πιστοποιημένου εργαστηρίου, το οποίο ουδέποτε είχε κάνει rapid test στα άτομα που τους παρουσίασε, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές.

Ο συγκεκριμένος Ρεθυμνιώτης -που όχι μόνο είναι γνωστός στις αρχές, αλλά κοντεύει να κάνει δεύτερο σπίτι του τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης εξαιτίας της παραβατικής του συμπεριφοράς για άλλα αδικήματα που αφορούν κυρίως σε κλοπές- συνελήφθη από αστυνομικούς και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού τώρα κατηγορείται και για απάτη. 

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels) 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News