Κρήτη: Πρόστιμα παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολές επιχειρήσεων και συλλήψεις

Κρήτη
Κρήτη: Πρόστιμα παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολές επιχειρήσεων και συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχείς οι έλεγχοι της αστυνομίας και στους 4 νομούς του νησιού

Ακόμη ένα 24ώρο ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ ήταν αυτό που πέρασε για την Κρήτη όπου οι αστυνομικοί, στα πλαίσια ελέγχων για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησαν σε συλλήψεις, αναστολές επιχειρήσεων και βεβαιώσεις προστίμων.

Αναλυτικότερα υπήρξαν παραβάσεις σε 3 καταστήματα εστίασης στο νομό Ηρακλείου.

Ειδικότερα στα Μάλια, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας λόγω παρουσίας όρθιων πελατών. Στο Ηράκλειο σε επιχειρηματία βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ακολούθησε η σύλληψη του καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ σε μια ακόμη επιχείρηση επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ , 7ήμερη αναστολή λειτουργίας και σύλληψη,  καθώς υπήρχαν όρθιοι πελάτες και δεν τηρούνταν οι αποστάσεις.

Επίσης βεβαιώθηκαν και 11 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση πολιτών στα Χανιά, οι οποίοι και κυκλοφορούσαν μετά τη 1 το βράδυ, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στον συγκεκριμένο νομό το τελευταίο 24ώρο, στα πλαίσια του τοπικού lockdown.

Τέλος  το τελευταίο 24ώρο επιβλήθηκαν και 4 πρόστιμα , δυο σε Χανιά και δύο σε Ρέθυμνο, σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν φορούσα μάσκες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News