Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στον Άγιο Νικόλαο!

Κρήτη
Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στον Άγιο Νικόλαο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύματα του ισχυρού καύσωνα που πλήττει και την Κρήτη τρεις ηλικιωμένοι άνθρωποι

Στην «εκπνοή» του μεγάλου κύματος καύσωνα η Κρήτη θρηνεί τρία θύματα από θερμοπληξία! 

Όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ διακόμισε  δυο ηλικιωμένα άτομα με συμπτώματα θερμοπληξίας. 

Πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα που έφτασαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα  γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν την  γυναίκα ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει.

Το τρίτο θύμα του καύσωνα, ένας άνδρας 78 χρονών έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στα ΤΕΠ του νοσοκομείου με κάθε προσπάθεια ανάνηψης να αποβαίνει άκαρπη.

Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αρκετά άτομα έφτασαν στα ΤΕΠ με συμπτώματα θερμοπληξίας τα οποία ωστόσο αντιμετωπίστηκαν και οι άνθρωποι – ηλικιωμένοι την πλειοψηφία τους- επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Μέχρι σήμερα το πρωί που δυστυχώς οι δυο ηλικιωμένοι κατέληξαν .. 

Όπως χαρακτηριστικά λένε εργαζόμενοι στα τεπ σήμερα το τμήμα επειγόντων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση μάλιστα χρειάστηκε η ενίσχυση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. Από τα δεκάδες περιστατικά που έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο έξι άτομα παραμένουν για νοσηλεία δύο στην παθολογική κλινική και τέσσερα στην καρδιολογική κλινική τα οποία είναι υπό παρακολούθηση της παθολογικής

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News