Στην Κρήτη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος – Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο

Κρήτη
Στην Κρήτη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος – Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο, για τη στήριξη του στο έργο της Εξωτερικής Ιεραποστολής

Ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κρήτη και επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Αυγούστου, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, στο γραφείο του, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

«Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο, για όλη τη στήριξη και την αγάπη του στο έργο της Εξωτερικής Ιεραποστολής, και μνημόνευσε με συγκίνηση στιγμές από την ιστορία της Εκκλησίας της Κρήτης και τούς κεκοιμημένους σήμερα Ιεράρχες Της, ευχόμενος καλή δύναμη και αίσια έκβαση στη δοκιμασία της υγείας του πολιού Γέροντος Αρχιεπισκόπου, ο οποίος δεν παύει, όπως σημείωσε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, «να εξακτινώνει την ελπίδα και το φως, να διακρατεί την προσευχή και να λιτανεύει την ιστορία της Εκκλησίας της Κρήτης».

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, με έκδηλη χαρά και συγκίνηση ευχαρίστησε τον Υψηλό Επισκέπτη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους οραματισμούς και τούς στόχους Του, για το καλό της Αλεξανδρινής Εκκλησίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News