Κρήτη

Επιτέλους χαμόγελα για χιλιάδες εκπαιδευτικούς – Ως μόνιμοι πλέον τον Σεπτέμβρη στα σχολεία

Το υπουργείο Παιδείας, προχώρησε στον μόνιμο διορισμό συνολικά 11.700 εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση

Αγωνία τέλος για  εκπαιδευτικούς και στην Κρήτη, οι οποίοι είδαν το όνομά τους στους πίνακες των διορισθέντων εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση και με το άγχος για το αν το αν το όνομά τους θα υπάρχει στους πίνακες των αναπληρωτών να παίρνει τέλος.

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια το κουδούνι θα χτυπήσει τον Σεπτέμβρη με λιγότερες ανάγκες σε αναπληρωτές και περισσότερους μόνιμους.

Στην Κρήτη 1004 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και 389  Δευτεροβάθμιας καλούνται τώρα να ξεκινήσουν την διαδικασία αποδοχής του πολυπόθητου διορισμού.

Για ιστορική στιγμή κάνουν λόγο οι εκπαιδευτικοί σημειώνοντας πως οι ανάγκες σε επίπεδο Ηρακλείου καλύφθηκαν μερικώς τονίζοντας πως πρέπει το υπουργείο να συνεχίσει τους διορισμούς για το καλό της δημόσιας εκπαίδευσης.

Χθες στα γραφεία της πρωτοβάθμιας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους προέδρους των συλλόγων  ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες.

 Το υπουργείο Παιδείας, προχώρησε στον μόνιμο διορισμό συνολικά 11.700 εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, σε συνέχεια των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια