Κρήτη

Οι γιατροί του Αιγαίου κοντά στους Ακρίτες της Κάσου

Τριήμερο ιατρικής φροντίδας για εκατοντάδες κατοίκους

Κοντά στους ακρίτες της Κάσου βρίσκεται η αποστολή των Γιατρών του Αιγαίου που προσφέρει αυτές τις ημέρες πολύτιμη ιατρική υποστήριξη στους κατοίκους που είχαν να δουν ειδικευμένο γιατρό πάνω από 16 μήνες.

44 εθελοντές, οι περισσότεροι γιατροί από 17 διαφορετικές ειδικότητες, ταξίδεψαν από την Κρήτη στην Κάσο για να εξετάσουν τον πληθυσμό του νησιού και να παρέχουν βοήθεια σε όσους στάθηκε αδύνατο εν μέσω πανδημίας να μετακινηθούν προς την Κρήτη είτε την Αθήνα για σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς το πολυδύναμο ιατρείο του νησιού δεν διαθέτει ειδικευμένο γιατρό.

Ο γιατρός Μανώλης Βελιβασάκης και οι Γιατροί του Αιγαίου φρόντισαν αυτό το τριήμερο εκατοντάδες  κατοίκους της Κάσου οι οποίοι εξετάστηκαν από γιατρούς πολλών ειδικοτήτων.

 Με χαρά και ευγνωμοσύνη υποδέχτηκαν οι κάτοικοι και οι αρχές του νησιού την ομάδα των Γιατρών του Αιγαίου που έζησαν στιγμές συγκίνησης στη διάρκεια της τριήμερης Δράσης στο νησί.

 Μαζί τους και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΚΡΗΤΗ TV, Ανδριανή Αγγελιδάκη που συμμετέχει ως εθελόντρια στην αποστολή και εξηγεί πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα το έργο των Γιατρών του Αιγαίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια