Κρήτη

Σάκης Αρναούτογλου: Η εξέλιξη του καύσωνα το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου - Οι πιο δύσκολες ημέρες

Πότε θα υποχωρήσει η ιδιαίτερα έντονη Αφρικανική ζέστη

Δύσκολη αναμένεται η εβδομάδα, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις, από άποψη θερμοκρασιών

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται ο υδράργυρος να φτάσει στα ύψη, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου. ενώ - όπως φαίνεται και στον χάρτη που έχει αναρτήσει - η Παρασκευή στο νησί μας αναμένεται να είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει πως «οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να παρατηρηθούν την ερχόμενη Τρίτη, ενώ δύσκολες δείχνουν και η ερχόμενη Τετάρτη αλλά και η Πέμπτη!

Συγκρατημένα αισιόδοξα τα στοιχεία για σταδιακή υποχώρηση της παρατεταμένης και ιδιαίτερα έντονης αφρικάνικης ζέστης από κει και μετά παρ’ όλη την όποια και πάλι μικρή γενικά άνοδο φαίνεται να ξαναπαρουσιάζει πρόσκαιρα ο υδράργυρος προς τα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Αυγούστου».

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να παρατηρηθούν την ερχόμενη Τρίτη, ενώ δύσκολες δείχνουν και η ερχόμενη Τετάρτη αλλά και η Πέμπτη! Συγκρατημένα αισιόδοξα τα στοιχεία για σταδιακή υποχώρηση της παρατεταμένης και ιδιαίτερα έντονης αφρικάνικης ζέστης από κει και μετά, παρόλη την όποια και πάλι μικρή γενικά άνοδο φαίνεται να ξαναπαρουσιάζει πρόσκαιρα ο υδράργυρος προς τα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Αυγούστου!

Ακολουθεί η Ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

 

(Φωτογραφία unsplash) 

Η πρόγνωση για την Κρήτη και όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια