Κρήτη

Στη Βουλή το ζήτημα των 12 συμβασιούχων Φυλάκων Πανεπιστημίου Κρήτης

Για τη διασφάλιση της μόνιμης εργασίας τους

Στη βουλή το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τη διασφάλιση της μόνιμης εργασιακής σχέσης των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το ψήφισμα - αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τη διασφάλιση της μόνιμης εργασιακής σχέσης των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, φέρνουν στη βουλή με κοινή αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με ομόφωνη απόφασή του, δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα, με βάση το αίτημα που κατατέθηκε από τους  12 συμβασιούχους Φύλακες Πανεπιστημίου Κρήτης, για μόνιμη και  σταθερή εργασία, με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Επιπλέον, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης καλεί την κα. Υπουργό Παιδείας να  προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η  μόνιμη εργασιακή σχέση των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης και στο αίτημα των εργαζομένων. 

Οι βουλευτές ζητούν από την αρμόδια Υπουργό να λάβει υπόψη της την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια