Αγνοείται λουόμενος & στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας

Κρήτη
Αγνοείται λουόμενος & στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό το Λιμενικό - Έρευνα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη

Μετά τους Καλούς Λιμένες όπου ζευγάρι, μπήκε στη θάλασσα, χάθηκαν τα ίχνη του και αναζητείται, άλλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη ενός άνδρα, ο οποίος έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα, σε παραλία της Αμμουδάρας χάθηκαν, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Ο άνδρας βούτηξε αργά το απόγευμα στη θάλασσα και δεν βγήκε. Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στην παραλία, ενώ σκάφος του λιμενικού έσπευσε άμεσα στο σημείο όπου επιχειρεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα, ο οποίος ζει σε μία παράγκα κοντά στην παραλία. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι ναυαγοσώστης της παραλίας έσπευσε να βγάλει από τη θάλασσα τον άτυχο άνδρα, όταν τον είδε ότι κινδύνευε.  

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ενώ είχε καταφέρει να τον κρατήσει και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να τον βγάλει από το νερό, ένας έντονος κυματισμός τον «πήρε» μέσα από τα χέρια του και τον εξαφάνισε στην κυριολεξία.

Σημειώνεται πως σημείο είχε μεταβεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των διασωστών. 

   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News