Συμβολική προσφορά Δήμου & ΚΕΔΗΡ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Κρήτη
Συμβολική προσφορά Δήμου & ΚΕΔΗΡ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης του πολύτιμου έργου που προσφέρουν τα στελέχη του στη διαχείριση της πανδημίας

Με μια, συμβολικού χαρακτήρα, προσφορά ο Δήμος Ρεθύμνης και η ΚΕΔΗΡ, κατέθεσαν την αναγνώριση και την εκτίμησή τους στην πολύτιμη συμβολή των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ρεθύμνης και των εμβολιαστικών κέντρων,  στην αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας καθώς και στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Κρεβετζάκης Θωμάς με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου  κ. Ελευθέριο Μαρκάκη, του παρέδωσε 150 προσκλήσεις για το Διεθνές φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου, οι οποίες θα διανεμηθούν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Covid, της ΜΕΘ, του ΤΕΠ και των εμβολιαστικών κέντρων. 

Ο κ. Κρεβετζάκης μετέφερε στον Διευθυντή του Νοσοκομείου τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του δημοτικού συστήματος για  το διαρκή, αποτελεσματικό, ζωτικό και βαθιά ανθρωπιστικό έργο που Νοσοκομείου Ρεθύμνου, που ανταποκρίνεται με επάρκεια, στην  πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική δοκιμασία, κάτω από δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες.

Ανάλογη προσφορά θα καταθέσει ο Αντιδήμαρχος εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης και της ΚΕΔΗΡ και σε άλλες δομές υγείας που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και συνδράμουν στον πολυμέτωπο αγώνα κατά του κορωνοϊού και της εξάπλωσής του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News