«Ανήσυχο» Σαββατόβραδο στην Κρήτη: Πρόστιμα, σπάσιμο καραντίνας και... «λουκέτου»

Κρήτη
«Ανήσυχο» Σαββατόβραδο στην Κρήτη: Πρόστιμα, σπάσιμο καραντίνας και... «λουκέτου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση τελούσε υπό αναστολή, αλλά άνοιξε σαν.. να μην τρέχει τίποτα

Εντατικοί ήταν οι έλεγχοι της αστυνομίας στην Κρήτη και το βράδυ του Σαββάτου, με τους υπάλληλους να διαπιστώνουν παραβάσεις σε αρκετές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια των ελέγχων, δυο καφέ – μπαρ στο Ηράκλειο λειτουργούσαν με όρθιους πελάτες, γεγονός που οδήγησε σε βαριά καμπάνα 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και αναστολή επιχείρησης για 7 ημέρες.

Στο Ηράκλειο υπήρξε και περίπτωση επιχείρησης στην οποία ενώ είχε βεβαιωθεί πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων της πανδημίας τις προηγούμενες ημέρες (όρθιοι πελάτες) και τελούσε υπό αναστολή, άνοιξε σαν.. να μην τρέχει τίποτα. Ως αποτέλεσμα της παραβίασης «σφραγίδας» συνελήφθη ο ιδιοκτήτης.

Παράλληλα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, καταγράφηκαν ένας υπάλληλος αλλά και ο υπεύθυνος να βρίσκονται χωρίς μάσκα σε εσωτερικό χώρο, με αποτελέσματα να τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Τέλος, διαπιστώθηκε και περίπτωση κατά την οποία ένας αλλοδαπός «έσπασε» την υποχρεωτική καραντίνα στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να του βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News