Κρήτη

Ρεκόρ 2.183 ζωντανών συνδέσεων για την «Κρήτη Σήμερα» - Ευχές για το καλοκαίρι

Η εκπομπή της «ΚΡΗΤΗ TV» έριξε αυλαία για φέτος

Ήταν Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” έβγαινε στον αέρα της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο “τιμόνι” και με τις Γιώτα Αρχοντάκη και Εύη Σπανού στη δημοσιογραφική ομάδα.

Χθες Παρασκευή και με το κοντέρ να σταματά στις... 2.183 ζωντανές συνδέσεις, η “Κρήτη Σήμερα” έριξε αυλαία για φέτος, με τον παρουσιαστή και την ομάδα της εκπομπής να εύχονται καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές που στήριξαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν την απογευματινή ζώνη του ομίλου.

Η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά μέσα στη χρονιά με κάθε γωνιά της Κρήτης, καλύπτοντας ρεπορτάζ και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Κρητικών, τον πολιτισμό και την επικαιρότητα, ενώ έδωσε βήμα σε ομογενείς που βρίσκονται, μεταξύ άλλων, σε Αυστραλία, Αμερική, Κίνα και Ευρώπη. Παράλληλα η εκπομπή μέσα στη σεζόν παρουσίασε το έργο των περισσότερων συλλόγων Κρητών της Ελλάδας με ζωντανές συνδέσεις και αφιερώματα. Συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που έλαβαν μάλιστα χθες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες του, από Κρητικούς που βρίσκονται πλέον μακριά από τον τόπο τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ομάδα της “Κρήτη Σήμερα” για την επαφή που είχαν χτίσει όλη τη χρονιά.

Οι συνεχείς εναλλαγές θεμάτων, οι πολλές ζωντανές συνδέσεις και τα εναλλακτικά θέματα κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά με μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία προβλήθηκαν από την εκπομπή. Η “Κρήτη Σήμερα” κέρδισε το στοίχημα της απαιτητικής απογευματινής ζώνης, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και την ομάδα του να ανεβάζουν ταχύτητα από την πρώτη εκπομπή και να διατηρούν την... έκτη μέχρι και το τέλος. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας; Η παρουσίαση θεμάτων με μια πιο ελεύθερη και εναλλακτική ματιά, η γρήγορη αλλαγή συνδέσεων και με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να παρουσιάζει κατά μέσο όρο σε κάθε εκπομπή 12 ζωντανές συνδέσεις!

Στη χθεσινή τελευταία εκπομπή, η “Κρήτη Σήμερα” πραγματοποίησε 25 ζωντανές συνδέσεις από όλο τον κόσμο, λέγοντας «καλό καλοκαίρι» με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στους τηλεθεατές!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια