Κρήτη

Πέθανε ο Κωστής Κεφαλογιάννης

Ήταν χρόνια αγωνιστής στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Θλίψη στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από την ζωή, ο Κωστής Κεφαλογιάννης με καταγωγή τα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Ο εκλιπών υπήρξε ενεργό  στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, για αρκετά χρόνια, διετέλεσε συνεργάτης του ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη, ενω κατείχε και την θέση του αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Μαλεβιζίου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης προχώρησε στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Δυστυχώς η θλιβερή αυτή είδηση ισχύει για τον ξαφνικό χαμό του Κωστή Κεφαλογιάννη.

Από το Πάσχα είχε πρόβλημα υγείας.  Είχε νοσηλευτεί στο ΠαΓΝΗ  και πρόσφατα είχε πάρει εξιτήριο. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε, σήμερα  ο οργανισμός του δεν τα κατάφερε και έσβησε».

Σίγουρα προκαλεί μεγάλη θλίψη η απώλεια του σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ήταν χρόνια αγωνιστής και πραγματικά μας θλίβει  ο γεγονός, ως ευρύτερη οικογένεια του».

 Γιάννης Κεφαλογιάννης: Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο κρητικό, ένα σπουδαίο Ανωγειανό

Δήλωση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για την απώλεια του Κωστή Κεφαλογιάννη

«Αποχαιρετούμε με βαθιά οδύνη ένα αγαπημένο συγγενή, ένα γνήσιο φίλο και έναν μαχητικό συνοδοιπόρο. Ο Κώστας Κεφαλογιάννης ξεκίνησε από τα Ανώγεια με εφόδιο την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και τη δύναμη της ψυχής του και ακολουθήσε μια πορεία που αποδείκνυε την καθαρότητα της σκέψης του και τη σταθερή του πίστη σε ότι και αν υποστήριζε. Πάντα μαχητικός, και πάντα εκεί να στηρίζει την παράταξη ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές της. Πάντα διπλά στους συμπολίτες του με γνήσιο ενδιαφέρον για τα προβλήματα τους. Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο κρητικό, ένα σπουδαίο Ανωγειανό, έναν άνθρωπο που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του σε όσους τον γνωρίσαν. Αποχαιρετούμε ένα στοργικό πατερά που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ουσιαστικά διπλά στο παιδί του, ως φίλος και συμπαραστάτης στο δύσκολο ταξίδι της ζωής. Γνωρίζω καλά ότι ο ίδιος δε θα επιθυμούσε ούτε μεγαλοστομίες ούτε τίποτα παραπάνω από ένα καλό λόγο κατά τον απαιτούμενο φόρο τιμής στη μνήμη του με συγγενείς,  φίλους και χωριανούς στην πατρογονική γη που γαλουχήθηκε με την ανωγειανή πρεπιά που συνόδευε κάθε έκφανση της σύντομης ζωής του. Γνωρίζω επίσης ότι δε θα ήθελε η απώλεια του να συνοδεύεται από τη θλίψη που όλοι νιώθουμε αλλά από την διατήρηση  της αγάπης μας για τον ίδιο όσο και για τη ζωή, μιας και ο ίδιος έζησε έντονα κάθε στιγμή της δικής τους ζωής, πάντα αγέρωχος με χαμόγελό και καθαρή ματιά. Καλοστραθιά αγαπημένε μου ξάδερφε». 

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: Μια τεράστια απώλεια ενός Σπουδαίου Ανθρώπου

«Ώρα μεγάλης θλίψης και οδύνης. Ενός πρόωρου αποχαιρετισμού

Μια τεράστια απώλεια ενός Σπουδαίου Ανθρώπου. Του Κωστή Γ. Κεφαλογιάννη.

Που μας έχει συγκλονίσει όλους μας.

Ο Κωστής Γ. Κεφαλογιάννης υπήρξε, ένας Άνθρωπος Υπερήφανος. Ένας Μαχητής. Ένας Άνθρωπος Ασυμβίβαστος με Αρχές και Αξίες, που δεν τις διαπραγματεύτηκε ποτέ.

Με απαράμιλλο ήθος. Ένας πολύτιμος Φίλος. Ένας Αγωνιστής. Ένας ακούραστος Συνοδοιπόρος. Άνθρωπος της Προσφοράς. Πάντα για τους άλλους. Ήταν τυχεροί όσοι ήταν φίλοι του.

Λάτρευε τον γιο του Γιώργο, την οικογένεια του, τους φίλους και συνεργάτες του. Υπηρέτησε με Ανιδιοτέλεια και με μεγάλη προσφορά το Δημόσιο Βίο. Την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Παράταξη της Ν.Δ. που αγαπούσε.

Η προσφορά του στην Οικογένεια μας σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο είναι Ανεκτίμητη. Γιώργο μου να είσαι πάντα υπερήφανος για τον πατέρα σου. Ο πατέρας Σου, σου αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη.

Ο Κωστής θα είναι πάντα εδώ. Στο μυαλό, στην ψυχή και στην καρδιά μας. Κωστή αγαπημένε μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.  Καλό Ταξίδι Αδερφέ μου… Και εγώ σ’ αγαπώ».

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο του Κώστα Κεφαλογιάννη

Για μεγάλη απώλεια έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας αναφερόμενος στο θάνατο του τέως Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου Κώστα Κεφαλογιάννη. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ανέφερε:

«Καλό ταξίδι, Κώστα. Θα μας λείψει η αγάπη σου για το τόπο, η ανθρωπιά, η ευθύτητα και το ζεστό σου χαμόγελο. Μεγάλη απώλεια».

Για το θάνατο του Κώστα Κεφαλογιάννη το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε ψήφισμα.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, έπειτα από τον αδόκητο χαμό του τέως Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου, Κώστα Κεφαλογιάννη εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας,

τέως Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου, Κώστα Κεφαλογιάννη

Το Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.
  2. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους

οικείους του.

  1. Να παραστεί ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και

αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

  1. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου και του

Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

  1. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.»

Ο Μάξιμος Σενετάκης για το θάνατο του Κώστα Κεφαλογιάννη

Με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Κεφαλογιάννη ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης δήλωσε:

«Ο Κώστας για τον κόσμο που τον γνώρισε ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Για τον κόσμο της παράταξης μας ένα μαχητικό στέλεχος. Για μένα ήταν φίλος στενούς δεσμούς από τα παλιά, καθώς λίγοι γνωρίζουν ότι ο πατέρας μου είχε παντρέψει τον πατέρα του.

Ο θάνατος του με γέμισε θλίψη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του»,

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια