«Άναψαν τα αίματα» και έπεσε... ξύλο σε Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι

Κρήτη
«Άναψαν τα αίματα» και έπεσε... ξύλο σε Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας οι τραυματίες

Περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος του 42χρονου σύζυγού της κατήγγειλε μια γυναίκα στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή Γαζέπη Μύλος Αρκαλοχωρίου, του δήμου Μινώα Πεδιάδος.   

Όπως αναφέρθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, δύο άτομα που αναζητούνται από την αστυνομία, υπό συνθήκες που διερευνώνται, κατέβηκαν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν και ήρθαν σε διένεξη με τον 42χρονο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο 42χρονος και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του. Ακολούθως η  σύζυγός του μετέβη στην αστυνομία καταγγέλλοντας δύο άτομα για πρόκληση σωματικών βλαβών στο σύζυγό της.

Περιστατικό ξυλοδαρμού και στο Ηράκλειο

Ωστόσο χθες βράδυ υπήρξε και δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα επί της Λ. 62 Μαρτύρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία, ένας 41χρονος αλλοδαπός φαινεται να δέχτηκε επιθεση από 3 άτομα (εκ των οποίων δύο αλλοδαποί- 36ετών-  και ένας αγνώστων στοιχείων) τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Στο σημείο ενημερώθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν τον τραυματία στο ΠαΓΝΗ,  από όπου και αποχώρησε λίγο αργότερα, έχοντας αντιμετωπιστεί το τραύμα του.

Το θύμα υπέβαλλε μήνυση στα 3 άτομα τα οποία και λίγο αργότερα συνελήφθησαν, ένα εκ των οποίων μάλιστα υπέβαλλε και εκεινο απο την πλευρά του μήνυση στο 41χρονο που κατήγγειλε το περιστατικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News