Ανοίγει τις πύλες του το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

Κρήτη
Ανοίγει τις πύλες του το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργασίες ξεκινούν αύριο

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών διοργανώνει ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο, το οποίο φέτος βάζει στο επίκεντρο την Κοινωνική ευαλωτότητα και ανάπτυξη.

Οι εργασίες του 7ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου ξεκινούν την Παρασκευή και σύμφωνα με τα στοιχεία της Οργανωτικής επιτροπής αναμένεται η παρουσίαση περίπου 350 εισηγήσεων.

Σκοπός του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου είναι η επιστημονική διερεύνηση της ευαλωτότητας, στην προσωπική και κοινωνική ζωή, ιδιαιτέρως στις συνθήκες της σύγχρονης κοινωνικής κρίσης. Ειδικότερη στόχευση είναι η μελέτη των όψεων του φαινομένου στην ιστορία και στο παρόν, στους τομείς της εκπαίδευσης, της οικονομίας και του Πολιτισμού.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος πολλοί εισηγητές από διάφορα πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την Ευρώπη μέχρι τη μακρινή Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου στο συνεδριακό κέντρο γνωστού ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News