EYELAB: Παρουσίαση καταστήματος - 3 χρόνια κοντά σας!

Κρήτη
EYELAB: Παρουσίαση καταστήματος - 3 χρόνια κοντά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας στο EYELAB σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία

Στο κατάστημα οπτικών - εργαστήριο EYELAB, του Ξυλούρη Αποστόλη, που έχει την έδρα του στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, αυθεντικούς επωνύμους φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες του χώρου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

H άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας στο EYELAB σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

Απασχολούμε εξειδικευμένο (επιστημονικά και τεχνολογικά) και έμπειρο προσωπικό (απόφοιτους του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας), το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνει την ιδανική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης. Ειδικότερα, το προσωπικό μας θα επιλέξει για εσάς τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως, φακούς επαφής και με ακριβή λήψη κέντρων (διακορική, ύψη πολυεστιακών) θα κατασκευάσει τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης, επώνυμα γυαλιά ηλίου όπως, Ray ban, Marc Jacobs, Vogue, Jimmy Joo, Prada, Giorgio Armani, Fendi, Lacoste, Guess, Marchema, Gucci, Tom Ford, Trussardi για όλες τις ηλικίες, σε άριστη ποιότητα και αισθητική, καθώς και τα αξεσουάρ τους, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο κατάστημα οπτικών EYELAB σας δίνεται η δυνατότητα:

- να εκτελέσετε τη συνταγή του οφθαλμίατρού σας, με την επιλογή σκελετού οράσεως της αρεσκείας σας και προσαρμογή των κατάλληλων οφθαλμικών φακών, βάσει της συνταγής σας.

- να επισκευάσετε τα γυαλιά σας (αλλαγή βιδών, κόλληση και αλλαγή βραχίονα, αλλαγή επιρρυνίων, αλλαγή ακροβραχιόνιων) και να μεταφέρετε του φακούς σας σε άλλο σκελετό.

- να αγοράσετε γυαλιά ηλίου, επιλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία επώνυμων( Ray ban,Marc Jacobs, Vogue, Prada, Jimmy Joo, Giorgio Armani, Fendi, Lacoste, Guess, Marchema, Gucci, Tom Ford, Trussardi) ή/και οικονομικών γυαλιών.

- να επισκευάσετε τα γυαλιά ηλίου σας και να αλλάξετε τους ''ταλαιπωρημένους'' φακούς.

- να αγοράσετε φακούς επαφής όλων των ειδών (πολυεστιακοί, αστιγματικοί, μυωπικοί, υπερμετρωπικοί) άμεσα ή κατά παραγγελία, με τον κατάλληλο έλεγχο εφαρμογής και οπτικής απόδοσης. Οι φακοί επαφής συνοδεύονται από τα απαραίτητα υγρά καθαρισμού.

- να πραγματοποιήσετε διαθλαστική εξέταση (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία) με ακρίβεια και πλούσιο οπτομετρικό εξοπλισμό

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2021 (-20%)

 

Scotch & Soda

Urban Owl

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ 2021(-20%)

El Greco

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ

 

facebook:https://www.facebook.com/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-EYELAB-498404963979572

instagram:https://www.instagram.com/eyelab_optics/

site:https://www.optika-eyelab.gr/

email: [email protected]

Tηλέφωνο: 2810-253858, 6944214653

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News