«Κύμα» ήταν… και έφυγε – Λίγες ώρες κράτησε το «σχέδιο» για εμβολιασμό στις πλαζ

Κρήτη
«Κύμα» ήταν… και έφυγε – Λίγες ώρες κράτησε το «σχέδιο» για εμβολιασμό στις πλαζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ», διευκρίνισε το υπ. Υγείας

Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται από την Επιχείρηση «Ελευθερία» σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ, διευκρινίζεται από το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού σε απομακρυσμένες περιοχές από Κινητές Ομάδες του υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ξεκινάει από την Κρήτη στις 6 Ιουλίου.

Υπογραμμίζεται ότι ο κατ' οίκον εμβολιασμός είναι ξεχωριστό πρόγραμμα, ψηφίστηκε προχθες ο σχετικός νόμος και τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες ιατροί να δηλώσουν συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται πως ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους που συνόδευε τον κ. Κικίλια στις επαφές στην Κρήτη, ανέφερε χτες από το Ηράκλειο ότι επιχειρησιακά υπάρχει η δυνατότητα αυτή την ώρα να γίνουν οι εμβολιασμοί εκτός εμβολιαστικών κέντρων, κοντά στην κοινωνία, ακόμη και σε μεγάλες πλατείες ή και πλαζ το επόμενο διάστημα για να εμβολιαστούν νέοι.

Το ίδιο απόγευμα ήρθε η διευκρίνιση από το υπ. Υγείας, που έβαλε τέλος, την ίδια ημέρα, στα λεγόμενα περί εμβολιασμού στις πλαζ.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News