Τα Κρητικά ζόμπι ξύπνησαν με την... 3η δόση

Κρήτη
Τα Κρητικά ζόμπι ξύπνησαν με την... 3η δόση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαρδιστικό βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής “Καλοκαίρι στον Νότο”

Μια κρητική παρωδία του γνωστού κομματιού “Thriller” από τον Michael Jackson, κομμένο και ραμμένο στην κρητική “κουζουλάδα”!.. Έτσι περιγράφουν οι δημιουργοί του το “Cretan Thriller”.

Η... υπόθεση: Ένα χωριό της Κρήτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την τρίτη δόση του εμβολίου. Μάλιστα ο πρωθυπουργός για να υποστηρίξει τη χορήγηση του εμβολίου και να ενισχύσει τις προσπάθειες ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού διανυκτέρευσε στο χωριό προκειμένου να παρευρεθεί νωρίς το πρωί σε πρόβα κρητικού παραδοσιακού γάμου!

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά... Η τρίτη και πιο ισχυρή δόση του εμβολίου άλλαξε μαζικά την όψη και τη διάθεση των κατοίκων, που μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ξεχύθηκαν στους δρόμους με δάδες για να προετοιμάσουν τον πιο ανατριχιαστικό γάμο που έγινε ποτέ! Πάνω στο ποτό, τους έρχεται η θύμηση του πρωθυπουργού και αποφασίζουν να ανοίξουν βεντέτα μαζί του ετοιμάζοντας μια μεγάλη μάχη με την προσωπική φρουρά του... Η συνέχεια; Συνταρακτική!

Ο λόγος για το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής “Καλοκαίρι στον Νότο” με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου, που έφτασε μετά από μήνες αναμονής και γυρισμάτων στα χωριά της Κρήτης παρέα με κατοίκους, γιαγιάδες και παππούδες που δε δίστασαν απ’ ό,τι φαίνεται να υποδυθούν και τα... ζόμπι! Οι δημιουργοί παρουσίασαν κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα (“Rakibusters”, “Cretan Casa De Papel”, “Just Μπίρες” κ.ά.) και απ’ ό,τι φαίνεται έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό, αφού “φορτώνει” ήδη με δεκάδες χιλιάδες προβολές σε Facebook και Youtube από τις πρώτες ώρες δημοσίευσής του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News