Κλοπές πτηνών στην Χερσόνησο – Στα «χέρια» της αστυνομίας ο 68χρονος δράστης

Κρήτη
Κλοπές πτηνών στην Χερσόνησο – Στα «χέρια» της αστυνομίας ο 68χρονος δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο ντοκουμέντο από την απίστευτη κλοπή πτηνών σε μετόχι στην Άνω Χερσόνησο

Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται ο 68χρονος δράστης, που όπως φάνηκε από το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, επί μια ώρα και 10 λεπτά κινούνταν με απόλυτη ηρεμία και χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς δεν φαντάστηκε ότι θα υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στο μετόχι, εισέβαλλε σε μετόχι στην Άνω Χερσόνησο για να κλέψει κότες, χήνες, μανδαρίνους, πέρδικες, παγόνια και φασιανούς.

Ο 68χρονος δεν σταμάτησε εκεί καθώς προχώρησε σε μια ακόμη εισβολή τέτοιου τύπου, σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στον κόμβο Χερσονήσου - Καστελίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (28.06.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής πτηνών και πουλερικών που διαπράχτηκαν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι την 24.06.2021 ο ημεδαπός προέβη στην αφαίρεση πτηνών και πουλερικών, από περιφραγμένους χώρους ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News