Κρήτη

Ο διαρρήκτης χτυπάει πάντα δύο φορές - Καρέ καρέ οι κινήσεις του

«Θρασύτατος» χτύπησε δύο φορές το ίδιο κατάστημα

Ο διαρρήκτης χτυπά πάντα δύο φορές ή και περισσότερες αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί. Ο θρασύτατος κουκουλοφόρους που εικονίζεται στο βίντεο- ντοκουμέντο σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο του Ηρακλείου φαίνεται αποφασισμένος να μπαίνει κάθε μέρα στο κατάστημα για να παίρνει μερίδιο από τις εισπράξεις.

Τίποτα δεν τον αποθαρρύνει παρά τις ενδείξεις ότι ο χώρος ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα. Ο ίδιος καταφέρνει να εισβάλει, να κλέψει και να διαφύγει πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει. Οι κινήσεις του διαρρήκτη στις πρόσφατες εισβολές έχουν καταγραφεί τα τελευταία 24ωρα. Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα φαίνεται ότι έχει και συνεργό.

Στο πρώτο βίντεο κουκουλοφόρος μέσα σε δευτερόλεπτα θα σπάσει την κλειδαριά και θα εισβάλει στο κατάστημα στη 1 παρά 20 τα ξημερώματα. Κατευθύνεται αμέσως στο σημείο όπου βρίσκεται η ταμειακή μηχανή και για το επόμενο 1 λεπτό κάνει «φύλλο και φτερό» τον χώρο.

Βάζει τα χαρτονομίσματα στην τσέπη και συνεχίζει το ψάξιμο. Ο συνεργός που φαίνεται ότι ανυπομονεί μπαίνει και εκείνος στο κατάστημα προειδοποιώντας τον ότι καθυστερεί. Δευτερόλεπτα αργότερα βγαίνουν τρέχοντας από το κατάστημα παίρνοντας ακόμα και τα κέρματα.

Στο βίντεο με την δεύτερη εισβολή φαίνεται μόνο ο ένας από τους διαρρήκτες. Με τα ίδια ρούχα και ακόμα πιο νευρικές κινήσεις τρέχει αμέσως στο ταμείο, παραβιάζει την ταμειακή, παίρνει μόνο τα χαρτονομίσματα και πλησιάζει στην τζαμαρία, είτε για να συνεννοηθεί με τον συνεργό του, είτε για να βεβαιωθεί ότι δεν περνάει κάποιος περαστικός.

Με ένα σάλτο περνάει πάνω από τον πάγκο, φτάνει στην είσοδο, ατάραχος και ανεμπόδιστος, για να διαφύγει από την καφετέρια για δεύτερη φορά.

Το κατάστημα που βρέθηκε για δεύτερη φορά στο στόχαστρο μέσα σε λίγα 24ωρα βρίσκεται δίπλα σε πάρκο όπου το βράδυ σύμφωνα με τους κατοίκους βρίσκουν καταφύγιο ύποπτα άτομα τα οποία όπως αποδεικνύεται δεν διστάζουν να εισβάλλουν στα γειτονικά καταστήματα, με την ένταση της αστυνόμευσης να θεωρείται η μόνη λύση για την αποφυγή ανάλογων κρουσμάτων .

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια