Έκκληση στους πολίτες της Κρήτης για να εμβολιαστούν

Κρήτη
Έκκληση στους πολίτες της Κρήτης για να εμβολιαστούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μην το καθυστερείς προστάτευσε τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς»

Έκκληση στους πολίτες της Κρήτης να εμβολιαστούν απευθύνει με μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης επισημαίνει τους κινδύνους για την οικονομία και την κοινωνία του νησιού από την διασπορά της μετάλλαξης και τονίζει πως «όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία.»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του μηνύματος:

«Τους τελευταίους μήνες δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα. Σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες θωρακίζουμε το νησί μας απέναντι στην πανδημία. Το διάστημα αυτό κερδίσαμε πολλές μάχες.

Σήμερα, αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία. Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας.

Μην το καθυστερείς προστάτευσε τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς!

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News