Cicada: Απολαύστε sushi, πεντανόστιμες γεύσεις και cocktails δίπλα στη χρυσή άμμο

Κρήτη
Cicada: Απολαύστε sushi, πεντανόστιμες γεύσεις και cocktails δίπλα στη χρυσή άμμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης δίπλα στο κύμα

Ο ήλιος, ο ουρανός, η θάλασσα κι εσείς! Tο Cicada, είναι ένας νέος all day προορισμός στην παραλία Καρτερού, σε απόσταση αναπνοής από το Ηράκλειο. Ένα boho-chic καταφύγιο όπου θα βρείτε Μεσογειακές γεύσεις, απολαυστικό sushi και μοντέρνους συνδυασμούς, συνοδεία signature cocktails και των χαλαρωτικών ήχων της θάλασσας. Γήινες αποχρώσεις και μια χαλαρή ατμόσφαιρα σας περιμένουν κάτω από τον καταγάλανο ουρανό της Κρήτης.

Οι χώροι

Στη σύγχρονη γαστρονομία σημασία δεν έχουν μόνοι οι γεύσεις. Πρόκειται για μια ολιστική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, όπου η ατμόσφαιρα κατέχει τον κυρίαρχο ρόλο. Εξερευνήστε εδώ τους χώρους του Cicada.

Αυθεντικές γεύσεις

Ο γαστρονομικός χαρακτήρας του Cicada είναι βασισμένος σε διεθνείς γεύσεις, διατηρώντας ωστόσο συνδυασμούς και αρώματα της Μεσογείου. Ο φυσικός πλούτος της κρητικής γης βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας με χαρακτηριστικές τις γεύσεις των τοπικών, φρέσκων προϊόντων. Από το μενού του εστιατορίου μέχρι το Sushi, οι επισκέπτες προσκαλούνται σε ένα αξέχαστο και πεντανόστιμο ταξίδι για όλες τις αισθήσεις.

Για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στο Cicada, επιλέξτε παρακάτω τον χώρο που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 28170 01222 για επιπλέον πληροφορίες.

Ξεκινήστε τη μέρα σας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, παρέα με έναν απολαυστικό φρεσκοκομμένο καφέ. Εκλεκτά χαρμάνια, φρέσκα φρούτα και το αναζωογονητικό θαλασσινό αεράκι παντρεύονται αρμονικά δημιουργώντας το ιδανικό πρωινό ξύπνημα!

Lounge Bar

Ανάμεσα στα φυσικά αρώματα του κρητικού τοπίου, το Lounge Bar του Cicada αποτελεί έναν δροσερό προορισμό μοναδικών γεύσεων, απολαυστικών cocktails και μοναδικών Shisha επιλογών. Οι γήινοι τόνοι, οι boho λεπτομέρειες και η χαλαρωτική αρχιτεκτονική επικρατούν σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Ο μποέμικος τρόπος ζωής και οι σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά στο εστιατόριό μας. Απολαύστε τις προτάσεις μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, με φόντο την πανέμορφη παραλία. Ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά εκεί όπου η γη συναντά τη θάλασσα και η φύση τη σύγχρονη γαστρονομία.

Φρέσκα θαλασσινά, σύγχρονες τεχνικές και Ασιατικοί συνδυασμοί στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό. Οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν την Ιαπωνική φαντασία και παράδοση.

Η χρυσή άμμος, τα καταγάλανα νερά και ο άνετος, φιλόξενος χώρος της παραλίας θα γίνουν το ιδανικό μέρος για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Δοκιμάστε cocktails, ελαφριά σνακ και αναψυκτικά ενώ χαλαρώνετε σε μια από τις πιο κομψές ακτές της Κρήτης.

Ποιοτικές γεύσεις!

Από τη γη και από τη θάλασσα στο τραπέζι σας! Απολαύστε τις καλύτερες κοπές, από τα Ribeye Black Angus και Μοσχαρίσιο Φιλέτο της συλλογής Omaha, μέχρι την εξαιρετική T-bone Fiorentine. Αφεθείτε στις φρέσκες θαλασσινές γεύσεις του Αιγαίου και δοκιμάστε τες ψητές, καρπάτσιο ή σεβίτσε!

Η ζωή στην παραλία

Από τη θάλασσα στο πιάτο σας. Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της Κρήτης και ολοκληρώστε τη μέρα σας με συνδυασμούς που θα σας αναζωογονήσουν.

Πεντανόστιμα Burgers

Το αγαπημένο snack όλων. Οι περιπέτειές σας στην κρητική θάλασσα δεν θα ήταν η ίδια χωρίς ένα απολαυστικό burger και το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Γιατί αγαπάμε τις σταθερές αξίες!

Φρέσκο Ιαπωνικό Σούσι

Η Ανατολή συναντά τη Δύση μέσα από μια επιλογή από γευστικούς, φρέσκους Ιαπωνικούς συνδυασμούς. Ο πλούτος του Αιγαίου αποτελεί την πρώτη ύλη και συνδυάζεται μοναδικά με τις αξεπέραστες ασιατικές τεχνικές.

Διάλειμμα για Shisha

Η εμπειρία σας στο Cicada απογειώνεται με premium αρώματα shisha. Εκλεκτοί, πολυτελείς συνδυασμοί σας περιμένουν για να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνήθεια.

Διεθνής κουζίνα

Οι καλύτερες γεύσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας στο τραπέζι σας. Από κλασικούς Μεσογειακούς συνδυασμούς μέχρι αγαπημένα διεθνή πιάτα, ταξιδέψτε σε έναν πεντανόστιμο boho-chic κόσμο.

Cicada Restaurant

Το Cicada Restaurant είναι ο απόλυτος all-day γαστρονομικός προορισμός, με γήινους τόνους, κομψό σχεδιασμό και boho-chic vibes. Κάντε τώρα την κράτησή σας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Cicada Sushi

Αυθεντική Ιαπωνική κουζίνα και ολόφρεσκες γεύσεις που θα αγαπήσετε. Κάντε την κράτησή σας για το απόλυτο ταξίδι στον κόσμο της Ανατολής.

Cicada Beach

Το νέο αγαπημένο σας καταφύγιο σας περιμένει. Πραγματοποιείστε την κράτησή σας και χαλαρώστε στις άνετες ξαπλώστρες μας, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Cicada Lounge

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με απολαυστικά cocktails, καφέ υψηλής ποιότητας και δροσιστικά αναψυκτικά. Κάντε τη κράτησή σας σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News