«Γεγονός» η επέκταση της μονάδας οξέων περιστατικών στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
«Γεγονός» η επέκταση της μονάδας οξέων περιστατικών στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένεται να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες νοσηλείας των ψυχιατρικών ασθενών

Σάρκα και οστά αναμένεται να πάρει το έργο επέκτασης της μονάδας οξέων περιστατικών της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, καθώς ανοίγει πλέον ο δρόμος της δημοπράτησης του, όπως ανακοίνωσε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

Προς αυτή τη κατεύθυνση έχουν εκπονηθεί μελέτες με την παράλληλη εξασφάλιση κονδυλίων, έργο που θα διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες νοσηλείας των ψυχιατρικών ασθενών, οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται, με την συγκεκριμένη υποδομή να καλύπτει τις ανάγκες όλης της Κρήτης και του νοτίου Αιγαίου.

Το επόμενο τρίμηνο όπως εκτιμάται αναμένεται να δημοπρατηθεί το εν λόγω έργο, σύμφωνα τα όσα δήλωσε η Διοικήτρια της 7η ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της καθώς ένα χρόνιο αίτημα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Με την επέκταση της Μονάδας Οξέων περιστατικών της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, πρόκειται να βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας με την παράλληλη αύξηση των κλινών.

Για την υλοποίηση του έργου εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 1.100.000 ευρώ ενώ το επόμενο δεκαήμερο θα υποβληθεί προς έγκριση το τελικό σχέδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News