Οι μαθητές του Παγκρητίου έστειλαν το μήνυμα τους για το περιβάλλον σε όλη την πόλη!

Κρήτη
Οι μαθητές του Παγκρητίου έστειλαν το μήνυμα τους για το περιβάλλον σε όλη την πόλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χρώματα και φαντασία οι μικροί μαθητές μίλησαν για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), το Δημοτικό του Εκπαιδευτηρίου «Το Παγκρήτιον» οργάνωσε μια δράση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών πάνω σε ένα μείζον για την ανθρωπότητα πρόβλημα.

Οι μαθητές όλων των τμημάτων, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και με χρώματα, πινέλα, όρεξη, πολλή αγάπη, φαντασία και έμπνευση, δημιούργησαν αφίσες που μεταφέρουν το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος σε όλη την πόλη μας.

Οι δημιουργίες των μαθητών, συνοδευόμενες από συνθήματα ενεργοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, τοποθετήθηκαν στα σχολικά λεωφορεία του Εκπαιδευτηρίου και, πλέον, περνούν από όλα τα σημεία την πόλης, διαδίδοντας το μήνυμα της αγάπης για τον πλανήτη μας σε όλους τους συμπολίτες μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους. Περισσότερο, όμως, αφορά τα παιδιά, αφού το μέλλον τους είναι άμεσα συνδεδεμένο με το φυσικό περιβάλλον που θα κληρονομήσουν. Η δράση των μαθητών, καλεί όλους μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να αντιληφθούμε ότι οι δικές μας ενέργειες θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας.

Το Εκπαιδευτήριο «Το Παγκρήτιον» εύχεται ολόψυχα, η πρωτοβουλία αυτή, να βρει πολλούς αποδέκτες και να δώσει ένα έναυσμα για να γίνονται όλο και περισσότερες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε κάθε μέρα θα πρέπει να είναι «Ημέρα Περιβάλλοντος»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News