Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην χώρα – Τι ισχύει για την Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην χώρα – Τι ισχύει για την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη

Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις, αναμένονται σήμερα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Δυτική, Στερεά, στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περισσότερες από χαλαζοπτώσεις. Καταιγίδες επίσης θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Κρήτης.

Η θερμοκρασία στην Κρήτη θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο με δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Αξιόλογες βροχοπτώσεις και 1.000 κεραυνοί στην Ελλάδα την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Αξιόλογες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν για τρίτη διαδοχική ημέρα στη χώρα, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Ο χάρτης που ακολουθεί απεικονίζει τις καταγραφές βροχοπτώσεων από 415 μετεωρολογικούς σταθμούς, καθώς και τις 1.000 καταγραφές ηλεκτρικών εκκενώσεων από τον ανιχνευτή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr "ZEUS", έως τις 18:30. Στο χάρτη εμπεριέχεται πίνακας με τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/meteo.gr, μέχρι την ίδια ώρα.

Για αναλυτική πρόβλεψη καιρού πατήστε (ΕΔΩ)

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News