Γρηγόρης Νικολιδάκης: «Σέβομαι την απόφαση της Στ. Φανουράκη, θα την στηρίξω σε ότι χρειαστεί»

Κρήτη
Γρηγόρης Νικολιδάκης: «Σέβομαι την απόφαση της Στ. Φανουράκη, θα την στηρίξω σε ότι χρειαστεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για την παραίτηση της αντιδημάρχου κ. Στέλλας Φανουράκη

Παρά την πρόθεση του να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της στο Δήμο Φαιστού, δεν μπορεί να μην κατανοήσει τις δυσκολίες και γι’ αυτό έκανε δεκτή την παραίτησή της κ. Φανουράκη, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Παράλληλα τονίζει πως της έκανε γνωστό πως θα συνεχίζει να την στηρίζει σε ότι χρειαστεί, όπως άλλωστε κι εκείνη έπραξε.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Νικολιδάκη:  

«Τη Δευτέρα το πρωί, η Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος κ. Στέλλα Φανουράκη, που εξέφρασε την πρόθεση της να παραιτηθεί τόσο από τη θέση της Αντιδημάρχου, όσο και από τη θέση της Συμβούλου.

Κάναμε μία πολύ σοβαρή, αλλά ταυτόχρονα και φιλική κουβέντα, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε και μου εξέφρασε αναλυτικά τους σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι και της δημιουργούν αντικειμενικές δυσκολίες στο να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της, έτσι όπως η ίδια θα ήθελε για τον τόπο μας.

Παρά την πρόθεση μου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της στο Δήμο Φαιστού, δεν μπορούσα να μην κατανοήσω τις δυσκολίες και γι’ αυτό έκανα δεκτή την παραίτηση της, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της. Της έκανα παράλληλα γνωστό, πως θα συνεχίσω να τη στηρίζω σε ότι χρειαστεί, όπως άλλωστε κι εκείνη στήριξε και στηρίζει το όραμα και το έργο μας.

Η Στέλλα Φανουράκη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της παράταξης «Τολμάμε Μαζί» όσο και της δημοτικής αρχής και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σέβομαι απόλυτα την απόφαση της. Είμαι σίγουρος πως η Στέλλα δεν θα πάψει να προσφέρει στα κοινά, ανεξάρτητα από το αν συμμετέχει στη δημοτική αρχή ή όχι. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και κάθε καλό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News