Στην Κρήτη η τομεάρχης τουρισμού της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου

Κρήτη
Στην Κρήτη η τομεάρχης τουρισμού της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί μας θα βρεθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, η Κατερίνα Νοτοπούλου και στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς και εργαζόμενους για την επανεκκίνηση του Τουρισμού

Την Κρήτη επισκέπτεται την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021- Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς και εργαζόμενους για την επανεκκίνηση του Τουρισμού.

Την Παρασκευή 4/6 στις 11.00 θα έχει συνάντηση με φορείς του Τουρισμού στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ξενοδοχείο ASTORIA.

  • Στις 13.00 θα έχει ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό.
  • Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με διοικήσεις σωματείων εργαζομένων στον Τουρισμό στο Εργατικό Κέντρο στο Ηράκλειο.
  • Στις 18.15 η Τομεάρχης Τουρισμού θα επισκεφθεί  τον Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη.

Το Σάββατο 5/6 επίσκεψη με τοπικούς βουλευτές και στελέχη της Ν.Ε Ηρακλείου στην πόλη του Ηρακλείου όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και εργαζόμενους.

  • Στις 11.30 θα μεταβεί στην Χερσόνησο όπου θα συναντήσει τον Δήμαρχο κ.Σέγκο.
  • Στη συνέχεια,  θα συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα Μάλια.

Την Δευτέρα 7/6 η Τομεάρχης Τουρισμού θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο.

  • Από τις 9.30-18.00 έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Φορείς του Τουρισμού του Ρεθύμνου.

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα διότι έχετε ζητήσει την εγγραφή σας στη λίστα ενημέρωσης της Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από την Κ. Νοτοπούλου απαντήστε παρακαλώ σε αυτό το μήνυμα με κείμενο την λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News