Εξιτήριο για την 47χρονη με παρενέργειες του εμβολίου - Τι αναφέρει η κόρη της για την κατάσταση της υγείας της

Κρήτη
Εξιτήριο για την 47χρονη με παρενέργειες του εμβολίου - Τι αναφέρει η κόρη της για την κατάσταση της υγείας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγαίνει από το νοσοκομείο η 47χρονη που νοσηλευόταν εξαιτίας των παρενεργειών του εμβολιασμού με AstraZeneca, με την περιπέτειά της, ωστόσο, να μην ολοκληρώνεται εδώ!

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της 47χρονης που νοσηλεύτηκε με θρόμβωση για περισσότερο από δύο εβδομάδες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από τον εμβολιασμό ης με AstraZeneca.

H γυναίκα , σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πήρε εξιτήριο, ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα χρειαστεί μία περίοδο αποκατάστασης.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη γυναίκα από την Χερσόνησο, μητέρα δύο παιδιών, είχε κάνει στις 3 Μαΐου το εμβόλιο της AstraZeneca και στις 12/4 εισήχθη στο νοσοκομείο με ημιπάρεση στη δεξιά πλευρά και εγκεφαλικό.

Πηγαίνει καλύτερα αν και παραμένει το νευρολογικό πρόβλημα με την ομιλία της. Η οικογένεια της 47χρονης, όπως και η ίδια, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Τι αναφέρει η κόρη της 47χρονης

«Θα πάρουμε εξιτήριο, το αναμένουμε. Προς το παρόν γίνονται κάποιες εξετάσεις και μετά θα πάμε σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης. Είναι λίγο καλύτερα. Τώρα η κινητικότητα της, η ομιλία της είναι σταθερά. Την πρώτη φορά φαινόταν ότι έχει πλήρη παράλυση.

Τώρα το χέρι δεν το κουνάει καθόλου, κουνάει ελάχιστα το πόδι. Δεν μιλάει καθόλου. Μπορεί να σφίξει το χέρια να κλείσει τα μάτια. Να της πω κάτι και να της πω “κλείσε τα μάτια για μου πεις ναι και να τα κλείσει ή ας πούμε κλείσε τα μάτια αν πονάς. Δεν ξέρουμε πόσο. Μας έχουν προϊδεάσει ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμα και πέντε μήνες, πράγμα που δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να το υποστηρίξουμε (οικονομικά) θα δούμε», είπε η κόρη της μιλώντας στο MEGA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News