Παγκρήτια σύσκεψη των σωματείων συνταξιούχων της Κρήτης

Κρήτη
Παγκρήτια σύσκεψη των σωματείων συνταξιούχων της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Ομοσπονδιών αποφάσισε την πραγματοποίηση σύσκεψης όλων των Σωματείων Συνταξιούχων της Κρήτης στο Ρέθυμνο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας,  την Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 11.00 π.μ. στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα.

Όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση: «Στη σύσκεψη θα γίνει ενημέρωση για τις επαφές της ΣΕΑ με Κυβερνητικούς παράγοντες και θα συζητηθούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα τα οποία απασχολούν τους συνταξιούχους όπως:

Τα προβλήματα της Υγείας, τα προβλήματα των συντάξεων, τα σοβαρά θέματα του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, τα ζητήματα της καθημερινότητας και βέβαια θα καταρτιστεί το Πρόγραμμα Δράσης των συνταξιούχων  για το επόμενο διάστημα.

 Οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε να απαιτούμε από την Κυβέρνηση:

  • Να αποκαταστήσει όλες τις συντάξεις στα επίπεδα του 2012 καταργώντας όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές περικοπές των συντάξεων και να χορηγήσει τα αναδρομικά σε όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους τόσο για την κύρια όσο και για την επικουρική σύνταξη.
  • Να στελεχώσει με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Ρεθύμνου αλλά και όλης της χώρας και να εφοδιάσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με όλα τα σύγχρονα μέσα για την εξυπηρέτηση του λαού μας.
  • Να αποσύρει άμεσα το αντεργατικό και αντισυνδικαλιστικό Νομοσχέδιο γιατί πλήττει ανεπανόρθωτα και καταργεί τα κατακτημένα με αγώνες και θυσίες εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα της εργατικής τάξης.
  • Να προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση κάθε αντεργατικής και αντιασφαλιστικής διάταξης και ρύθμισης,
  • Να θωρακίσει τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία και το μεγάλο κεφάλαιο,
  • Να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή πολιτικών επιλογών που θα ικανοποιούν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες του λαού μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Φωτογραφία αρχείου: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News