Ντία: Δεκάδες εθελοντές ανέλαβαν δράση για τον καθαρισμό της νήσου

Κρήτη
Ντία: Δεκάδες εθελοντές ανέλαβαν δράση για τον καθαρισμό της νήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλογή σκουπιδιών από τις παραλίες του νησιού αλλά και υποβρύχια περισυλλογή αντικειμένων

Βρέθηκαν στη Ντία της καρδιάς τους, όπως την αποκαλούν, και αφού φόρεσαν καπέλα και γάντια , ανέλαβαν δράση καθαρισμού της νήσου.

Ο λόγος για δεκάδες εθελοντές οι οποίοι έδωσαν και ραντεβού στη ΝΤΙΑ στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης του Heraklion Yachting Club, του Δήμου Χερσονήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελιάς.

Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια καθαρισμού, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, με την δράση να περιλαμβάνει συλλογή σκουπιδιών από τις παραλίες του νησιού αλλά και υποβρύχια περισυλλογή αντικειμένων και σκουπιδιών από δύτες με τη συνδρομή σκαφών.

Περιβαλλοντική δράση η οποία στέφθηκε με επιτυχία ενώ συνοδεύτηκε από καλό μεζέ, στην καλοκαιρινή αυτή απόδραση με φόντο τη γαλήνια θάλασσα και με τη συνοδεία των γλάρων.

Στόχος όλων είναι το νησί να κρατηθεί όσο τον δυνατόν πιο καθαρό για τους επισκέπτες που έρχονται να το γνωρίσουν και να κάνουν βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και υπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News