Ανέμελα αθλητικά παπούτσια για την εργασία και για τον απογευματινό περίπατο

Κρήτη
Ανέμελα αθλητικά παπούτσια για την εργασία και για τον απογευματινό περίπατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προτάσεις από το site epapoutsia.gr

Το αθλητικό και κομψό στυλ ντυσίματος ήταν πάντα από τα πιο δημοφιλή στους νέους, ειδικά όσο αφορά τα υποδήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμα πιο διαδεδομένο στις τάσεις μόδας λόγω αλλαγής των αναγκών των καταναλωτών - εάν στο παρελθόν τείναμε να διαλέγουμε το μοντέρνο και όχι το άνετο, σήμερα σχεδόν κανένας δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί με κάτι που δεν του είναι βολικό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σχεδιαστές άκουσαν τις επιθυμίες μας και συνδύασαν με επιτυχία το στυλ με την άνεση. Δείτε ποια είναι τα πιο επίκαιρα σχέδια αθλητικών παπουτσιών για το έτος 2021!

Ποια είναι τα πιο κατάλληλα υποδήματα για τον χώρο εργασίας;

Περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής μας ζωής στη δουλειά, κάτι που απαιτεί να φοράμε άνετα παπούτσια. Αλλά ποια είναι τα πιο άνετα υποδήματα; Όπως φανταστήκατε - τα αθλητικά παπούτσια, βέβαια! Πριν αναρωτηθείτε πως συνδυάζονται αυτά με το περιβάλλον του γραφείου, πρέπει να ξέρετε πως τα αθλητικά υποδήματα δεν είναι πια μόνο για τους αθλητές. Τα σημερινά σχέδια πάνινων και αθλητικών παπουτσιών συνδυάζονται με επιτυχία σε όλες τις εμφανίσεις, ακόμα και σε αυτές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Παραδείγματος χάριν, η νέα συλλογή της Asics προσφέρει απλά αθλητικά υποδήματα με στυλ, που συνδυάζονται θαυμάσια ακόμα και με πιο τα επίσημα ρούχα όπως είναι τα πουκάμισα και τα σακάκια. Αυτό σας επιτρέπει να τα φοράτε όπως στο γραφείο, έτσι και στο απογευματινό σας περίπατο στο πάρκο.

Στο γραφείο ή στο πάρκο; Γιατί όχι παντού;

Οι επώνυμες εταιρείες υποδημάτων δεν προδίδουν την παράδοσή τους και συνεχίζουν να κατασκευάζουν σχέδια κατάλληλα για μια ποικιλία φυσικών δραστηριοτήτων. Ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε πιο ελαφριά ή πιο βαριά υποδήματα, στρωτά παπούτσια με σταθερή σόλα ή τέτοια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο, στα βασικά χρώματα ή με πολύχρωμες λεπτομέρειες. Τα περισσότερα σχέδια, αν και διαφέρουν μεταξύ τους, είναι αρκετά μινιμαλιστικά και κλασικά, πράγμα που σημαίνει ότι με άνεση μπορείτε με τα αθλητικά σας παπούτσια Adidas να πάτε όπως στη δουλειά, έτσι και στον κοντινό άλσος.

Πως να συνδυάσουμε σωστά τα παπούτσια με τα ενδύματά μας;

Οι προτάσσεις στην αγορά ποικίλλουν από μονόχρωμα κλαστικά σχέδια έως πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια - τα χρώματα είναι το hit της φετινής σεζόν μόδας! Για τον χώρο εργασίας είναι καλά να επιλέξετε ένα από τα βασικά χρώματα όπως το λευκό ή το μαύρο για να ακολουθήσετε την επίσημη εθιμοτυπία, αλλά φυσικά ο κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Εάν έχετε αποφασίσει να φορέσετε στο γραφεί πουκάμισο σε χρώμα ροδάκινου που είναι μια παστέλ απόχρωση, άνετα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με αθλητικά παπούτσια Asics στο πορτοκαλί γκάμα. Ωστόσο, προσπαθήστε τα υπόλοιπα σας ρούχα να είναι σε ένα χρώμα για να μην παραφορτωθεί η εμφάνισή σας.

Εάν δεν είστε από τους πιο τολμηρούς όσο αφορά την εμφάνισή σας, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε μια αλλαγή και θέλετε να κάνετε μια μικρή τέτοια, ξεκινήστε με τις μικρές λεπτομέρειες. Συνδυάστε τα μονόχρωμα σας ενδύματα με μια έγχρωμη γραβάτα σε μπλε ή μοβ χρώμα και βάλτε στα μαύρα σας παπούτσια κορδόνια στην ίδια απόχρωση. Αυτή η φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια θα ανανεώσει εντελώς τη συνολική σας εμφάνιση χωρίς να πρέπει να παραβιάσετε τον επίσημο ενδυματολογικό κώδικα. Από την άλλη πλευρά, στην καθημερινότητα τα χρωματιστά κορδόνια είναι ευπρόσδεκτα και δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λάθος μ’ αυτά..

Ο κανόνας κατά την επιλογή υποδημάτων φέτος είναι μόνο ένας - δεν υπάρχουν κανόνες. Οι επώνυμες εταιρείες προσφέρουν μια ποικιλία σχεδίων μεταξύ των οποίο δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρείτε το κατάλληλο για σας ζευγάρι. Μην ξεχάσετε κατά την επιλογή να βάλετε λίγη φαντασία και να εκφράσετε το ατομικό σας στυλ, προσαρμόζοντας τα υποδήματά σας με πολύχρωμα κορδόνια ή συνδυάζοντάς τα εντυπωσιαστικά με τα ρούχα σας. Δύσκολα θα κάνετε λάθος, οπότε προχωρήστε τολμηρά και το αποτέλεσμα θα σας σαγηνέψει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News