Όλοι μια προσευχή για την 44χρονη Γλυκερία

Κρήτη
Όλοι μια προσευχή για την 44χρονη Γλυκερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση της «Ηράκλειας Πρωτοβουλίας» είναι συγκινητική, ενώ σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο σύζυγός της, οι ελπίδες χάνονται

"Μία προσευχή , από όλους μας , για την Γλυκερία μας ...μανούλα   τριών παιδιών. Γίνονται και θαύματα ..".

Αυτήν την συγκινητική ανάρτηση ανέβασε στο Facebook η Αννα Παπαχρονάκη, Πρόεδρος της δημοτικής Παράταξης  "Ηράκλεια Πρωτοβουλία" για την 44χρονη  πολιτικό μηχανικό-συγκοινωνιολόγο, Γλυκερία Μανουσάκη, που όλο αυτό το διάστημα δίνει την πιο μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ιστορία της 44χρονης  που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, έχει προκαλέσει συγκίνηση και συνάμα αίσθηση στο πανελλήνιο.

Η ίδια ύστερα από μέρες, από τον εμβολιασμό με AstraZeneca, υπέστη δύο θρομβωτικά επεισόδια, με σοβαρότερο εκείνο στο κεφάλι, όπου προκλήθηκε αιμάτωμα και αιμορραγία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση,

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η ασθενής παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να υπάρχει εξέλιξη.

Τα επίπεδα φαρμάκων στο αίμα παραμένουν υψηλά και για αυτό δεν μπορούν ακόμη οι γιατροί να προχωρήσουν στα προβλεπομένα τεστ ώστε να ελεγχθεί η λειτουργία του εγκεφάλου.

Η ανάρτηση της «Ηράκλειας Πρωτοβουλίας» είναι συγκινητική, ενώ σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο σύζυγός της, δυστυχώς οι ελπίδες χάνονται.

Φωτογραφία αρχείου: intime Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News