Κρήτη

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από σήμερα στην Κρήτη

Στόχος είναι η προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού

Στο πλαίσιο προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού της Κρήτης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, και η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη αναμένεται να βρεθούν σήμερα και αύριο στην Κρήτη, και ειδικότερα στο Λασίθι.

Ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου και λόγω του ότι προτεραιότητά μας είναι η προώθηση του τουρισμού και των τουριστικών προϊόντων, το ΞΕΕ προσκάλεσε την Ισραηλινή σεφ Atalya Ein Mor, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη από τα τέλη Απριλίου, με σκοπό την προώθηση των ελληνικών τουριστικών προϊόντων μέσω της ελληνικής γαστρονομίας.

 Όλο αυτό το εγχείρημα θα επικοινωνηθεί μέσω θεματικών γαστρονομικών ενοτήτων, σε παραδοσιακά χωριά της Κρήτης και με τη συμμετοχή αξιόλογων συμμετεχόντων τόσο από το Ισραήλ όσο και από την Ελλάδα.

Η Atalya Ein Mor γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ.

Της αρέσει να μαγειρεύει την ισραηλινή κουζίνα – και πιο συγκεκριμένα το Shakshuka – όπως λέει και η ίδια «Το Ισραήλ είναι ένας μεγάλος συνδυασμός πολιτισμού από όλο τον κόσμο και το φαγητό είναι ένα μείγμα». Έχοντας ως γνώμονα αυτό και θέλοντας να φέρει κοντά τους ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών, παρέχει εξαιρετικές γαστρονομικές εκδηλώσεις: γεύματα, εργαστήρια, αποκλειστικές συγκεντρώσεις και γαστρονομικές περιηγήσεις που αποκαλύπτουν τα βαθύτερα μυστικά του Ein Kerem, της Ιερουσαλήμ.

Φωτογραφία αρχείου: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια